Terugblik 2021/ 2022

zondagmiddag 20 november 2022 Wijkcentrum Backerhof te Poeldijk.  Deze druilerige zondag hebben wij opgetreden voor een bom volle zaal. Er bleven maar steeds meer mensen binnenkomen die moesten in de gang zitten. Het was een heerlijke sfeer alle aanwezigen werden ontzettend verwent door de Backerhof, roomsoesjes, kaas, worst en bitterballen. Ook wij werden niet vergeten. Een top middag.

Donderdagochtend 27 oktober 2022 Stervoorde Rijswijk. Wat een prachtige zaal om op te treden en wat een fijn publiek iedereen zong lekker met ons mee. Wellicht tot een volgende keer.

Zondagmiddag 23 oktober 2022 GKBhal Veenbes te Wateringen. Wat een geweldige middag, een heerlijk publiek en een bomvolle zaal. Heerlijk wij kijken met veel plezier naar dit optreden terug. Helaas moesten wij deze middag hebben wij afscheid genomen van onze drummer Piet Kortekaas.

Woensdag 05 oktober 2022 Woutershof Monster in het kader 1818. Het was weer super gezellig een groot feest, de cliënten hebben genoten maar wij zeker ook. Er is geklapt, gedanst meegezongen wij hopen volgend jaar weer van de partij te mogen zijn.

Dinsdag 20 september 2022 woonzorgcentra Sammersbrug Den Haag. Wat geweldig dat we weer op mochten treden voor deze bewoners. Een geslaagde middag

Dinsdagmiddag 6 september 2022 kantine Velohal te Wateringen openingsseizoen 2022 voor de leden KBO Wateringen. Het was een super gezellige middag.

.Zaterdag 3 september 2022 Locatie Grote kerk Wilhelminaplein Naaldwijk Op deze zonnige dag hebben we weer heerlijk gezongen in de Grote Kerk te Naaldwijk. Dit tijdens de opening zeisoen 2022/ 2023 Podium Westland.

Woensdag 31 augustus 2022 Locatie Woerdblok Naaldwijk op uitnodiging van fonds 1818 mochten we optreden voor de bewoners en belangstellenden. Het was een heerlijke geslaagde middag de aanwezigen hebben genoten.

Zaterdag 11 juni 2022 optreden tijdens KOM IN DE KAS Middenzwet 11 te Wateringen. Op deze zonnige dag hebben we weer heerlijk gezongen.

Vrijdag 27 mei 2022 Locatie Velohal Wateringen een geslaagd optreden voor senioren. Een volle zaal met een gezellig publiek.

Zondag 15 mei 2022 optreden in het zwembad de Waterman. Een leuk optreden op een warme stralende dag. Mini podium Westland.

Donderdag 21 april 2022 optreden voor leden KBO in het kader fonds 1818 Binnenhof, we kunnen weer terug kijken op een geslaagd optreden.

Dinsdag 12 april 2022 besloten optreden in Terra Nova Wateringen. De dames van het Katholiek Vrouwengilde Wateringen hebben heerlijk met ons meegezongen.

Zaterdag 2 april 2022 optreden in de Backerhof te Poeldijk. Wat een heerlijk optreden en wat was gezellig, een heerlijk publiek in een bomvolle zaal. We kijken uit naar een volgende keer.

Zondag 13 maart 2022 lief zijn voor elkaar concert met de Waterlanders. in de Andreaskerk te Kwintsheul. Tijdens dit gevarieerde concert konden de bezoekers, meezingen of luisteren het was weer heerlijk om op te treden na een lange periode. De kerk was mooi gevuld, na afloop kregen de bezoekers een roos aangeboden.

4 november 2021 optreden in de Hemelsblauw te Honselersdijk. Een heel gezellig optreden voor ouderen in coronatijd. Na de ontvangst met een kopje koffie of thee en een programmaboekje begonnen we aan een geslaagd optreden waar heerlijk is meegezongen. In de pauze kregen de gasten een advocaatje. Dit alles met financiële ondersteuning van de Gemeente Westland.

31 oktober 2021 optreden in de GKB hal te Wateringen Meezingconcert. We kunnen weer terug kijken op een super gezellige middag. Ondanks de regen en de QRcode coronatoelatingsbewijzen was het een volle zaal met een geweldig publiek

20 oktober 2021 optreden in de Backershof te Poeldijk. Eindelijk na 17 maanden mochten we weer optreden en dat was super gezellig daar in de Backershof. De zaal zat vol met enthousiaste mensen die heerlijk met ons mee zongen. Wij kijken terug op een heerlijk optreden.