Terugblik 2019/2020

5 maart 2020 optreden woonzorgcomplex Buytenweye te Delft, dit optreden is tot stand gekomen door fonds 1818. Wat een prachtige locatie, voor ons de eerste keer dat wij hier gezongen hebben. Hopelijk krijgt dit een vervolg. Een volle zaal met een fijn publiek.

13 februari 2020 optreden voor leden en vrijwilligers van de Vereeniging van Vitis en voor de leden van Vier het Leven. in gebouw de Kiem te ,s Gravenzande. Wat een geweldig leuk en fijn optreden voor een volle zaal met blijde mensen die heerlijk met ons meezongen. Ook gingen de voetjes nog van de vloer. De koorleden zijn ook bijzonder verwend. Super.

26 januari 2020 optreden voor een jarig koorlid in de Binnenhof Naaldwijk. Wat een gezellig optreden en Wat een heerlijke verrassing voor de jarige die hier niets vanaf wist. Zeer geslaagd.

19 januari 2020: optreden in de Veiling te Poeldijk voorheen de Leuninkjes. We kunnen weer terug kijken op een heerlijke middag met een geweldig publiek samen met koor Onder Zeil en koor SimplyBest hebben we een geslaagd optreden gegeven. Dit in een uitverkochte zaal.

11 januari 2020:  Woon-zorgcentrum Akkerleven te Schipluiden .voor de bewoners, verzorging en familie hebben we een heel fijn optreden gedaan, Wij de Waterlanders kijken hier met veel plezier naar terug.

8 januari 2020 optreden voor de Stichting Vrienden Ouderen Wateringen en Kwintsheul in de Ark te Wateringen. Het was een heel gezellig optreden voor ongeveer 70 gasten die tijdens het diner gezellig met ons mee konden zingen.

22 december 2019 kerstconcert klik het kerstconcert aan en u kunt de foto’s bekijken

03 november 2019 jubileum meezingconcert GKB hal, Veenbes Wateringen. Wat een geweldige dag van het begin tot het eind. De leden en bezoekers werden ontvangen met muziek van het draaiorgel. De feestelijk versierde zaal zat helemaal vol met een geweldig publiek. Het was echt een feestje waar we met veel plezier op terug kunnen kijken.

01 oktober 2019: optreden voor bewoners van de Ark en Bakkerhof te Wateringen. Wat een geweldig publiek ongeveer 110 gasten waren aanwezig in de prachtige zaal van de Ark. De zaal zat echt stampend vol er was een heerlijke sfeer. Kortom, iedereen heeft ervan genoten. Dit optreden is tot stand gekomen door spontane bijdrage van enkele sponsors. Hiervoor onze hartelijke dank.

21 september 2019: korenfestival centrum Naaldwijk . War was het gezellig en Wat een geweldig weer op deze zonnige dag. Wij, de WATERLANDERS, hebben weer genoten van de vele toeschouwers die heerlijk mee hebben gezongen.

3 september 2019: optreden voor bewoners van de Terwebloem te Poeldijk, wat een geweldig optreden was dat. Een hele volle zaal met bewoners en vrijwilligers die er zin in hadden. Er is veel meegezongen en zelf is er gedanst en polonaise gelopen. Wij hebben ook genoten van dit optreden.

4 juni 2019 optreden Backerhof Poeldijk, dit ter gelegenheid van de nationale opa en oma dag. Dit optreden is mogelijk gemaakt door Cultuurweb Westland Kleine Culturele Initiatieven. Het was een heel leuk en gezellig optreden. De sfeer zat er goed in : er werd meegezongen ,gedanst en polonaise gelopen. Zelfs een dame uit ons koor waagde een dansje met een man uit het publiek die een blauwtje liep bij een andere dame. Ondanks de warmte waren er 75 bezoekers waaronder ook veel mannen. Ook voor de inwendige mens werd goed gezorgd. Al met al een geslaagd optreden.

18 mei 2019:  locatie Woerdblok te Naaldwijk. ter gelegenheid van het 5 jarig jubileum Woerdblok mochten wij een optreden verzorgen ter afsluiting van de feestweek. Een zaal vol gezellig publiek die heerlijk met ons mee hebben gezongen. Na afloop mochten we de complimenten in ontvangst nemen voor ons optreden van de gasten en de cliëntenraad.

27 april 2019: optreden Koningsdag Hofpark Wateringen. we kunnen weer terug kijken op een geslaagd optreden in een volle tent Gelukkig was het droog weer, wel een harde wind maar de tent bleef gelukkig staan. De sfeer was weer super.

24 maart 2019: optreden Zing met ons mee GKBhal Wateringen. We kunnen weer terug kijken op een sfeervol optreden met een volle zaal. Voor herhaling vatbaar.

06 maart 2019: optreden Sammersbrug Den Haag. We kunnen weer terug kijken op een geslaagd optreden met veel publiek. Was erg gezellig.

05 februari 2019: optreden wijkcentrum de Prinsenhof Cornelis Houtmanplein 6 Maasdijk.    

02 februari 2019: optreden in het Isala theater. Stadsplein 5 2903HH Capelle aan de IJssel  .

15 januari optreden Opmaat Monster. We kijken terug op een geslaagd optreden met een heerlijk publiek in een volle zaal.