Terugblik 2019

22 december 2019 kerstconcert

03 november 2019 jubileum meezingconcert GKB hal, Veenbes Wateringen. Wat een geweldige dag van het begin tot het eind. De leden en bezoekers werden ontvangen met muziek van het draaiorgel. De feestelijk versierde zaal zat helemaal vol met een geweldig publiek. Het was echt een feestje waar we met veel plezier op terug kunnen kijken.

01 oktober 2019: optreden voor bewoners van de Ark en Bakkerhof te Wateringen. Wat een geweldig publiek ongeveer 110 gasten waren aanwezig in de prachtige zaal van de Ark. De zaal zat echt stampend vol er was een heerlijke sfeer. Kortom, iedereen heeft ervan genoten. Dit optreden is tot stand gekomen door spontane bijdrage van enkele sponsors. Hiervoor onze hartelijke dank.

21 september 2019: korenfestival centrum Naaldwijk . War was het gezellig en Wat een geweldig weer op deze zonnige dag. Wij, de WATERLANDERS, hebben weer genoten van de vele toeschouwers die heerlijk mee hebben gezongen.

3 september 2019: optreden voor bewoners van de Terwebloem te Poeldijk, wat een geweldig optreden was dat. Een hele volle zaal met bewoners en vrijwilligers die er zin in hadden. Er is veel meegezongen en zelf is er gedanst en polonaise gelopen. Wij hebben ook genoten van dit optreden.

4 juni 2019 optreden Backerhof Poeldijk, dit ter gelegenheid van de nationale opa en oma dag. Dit optreden is mogelijk gemaakt door Cultuurweb Westland Kleine Culturele Initiatieven. Het was een heel leuk en gezellig optreden. De sfeer zat er goed in : er werd meegezongen ,gedanst en polonaise gelopen. Zelfs een dame uit ons koor waagde een dansje met een man uit het publiek die een blauwtje liep bij een andere dame. Ondanks de warmte waren er 75 bezoekers waaronder ook veel mannen. Ook voor de inwendige mens werd goed gezorgd. Al met al een geslaagd optreden.

18 mei 2019:  locatie Woerdblok te Naaldwijk. ter gelegenheid van het 5 jarig jubileum Woerdblok mochten wij een optreden verzorgen ter afsluiting van de feestweek. Een zaal vol gezellig publiek die heerlijk met ons mee hebben gezongen. Na afloop mochten we de complimenten in ontvangst nemen voor ons optreden van de gasten en de cliëntenraad.

27 april 2019: optreden Koningsdag Hofpark Wateringen. we kunnen weer terug kijken op een geslaagd optreden in een volle tent Gelukkig was het droog weer, wel een harde wind maar de tent bleef gelukkig staan. De sfeer was weer super.

24 maart 2019: optreden Zing met ons mee GKBhal Wateringen. We kunnen weer terug kijken op een sfeervol optreden met een volle zaal. Voor herhaling vatbaar.

06 maart 2019: optreden Sammersbrug Den Haag. We kunnen weer terug kijken op een geslaagd optreden met veel publiek. Was erg gezellig.

05 februari 2019: optreden wijkcentrum de Prinsenhof Cornelis Houtmanplein 6 Maasdijk.    

02 februari 2019: optreden in het Isala theater. Stadsplein 5 2903HH Capelle aan de IJssel  .

15 januari optreden Opmaat Monster. We kijken terug op een geslaagd optreden met een heerlijk publiek in een volle zaal.