Terugblik 2021/ 22/ 23/ 24

Donderdagmiddag 11 april 2024 Saffiergroep de Drie Linden, Den Haag optreden voor de bewoners van de gesloten afdeling. Wat een prachtige locatie en een allerhartelijkst ontvangst. De bezoekers zag je genieten van de herkenbare liedjes die we hadden uitgezocht. Na afloop kregen wij van de bewoners een bloem uitgereikt.

Woensdagmiddag 27 maart 2024 Zonnebloem Monster/Ter Heijde optreden voor de leden en vrijwilligers van de Zonnebloem. We zijn allerhartelijks ontvangen in de pauze lekker kopje koffie of thee met koekje na het optreden een advocaatje of iets anders. Na het optreden nog een zakje paaseitjes.

Zondagmiddag 24 maart 2024 NATIONALE DAG VAN DE MUZIEK GKB hal Veenbes te Wateringen aanTevens viert koor de Waterlanders het 20 jarig jubileum. Wat een gewerldig feest is het geweest. We hebben het speciale lied gezongen. De muziek die geef je door. Buiten werden de bezoekers ontvangen met de muziek van het draaiorgel. Kortom een heerlijke middag.

Donderdagmiddag 29 februari 2024 Backerhof te Poeldijk schrikkeldag concert met een speciale boodschap. Wat een geweldig optreden rond de 95 aanwezigen, het was een groot feest. Er kwamen zelfs een aantal mensen uit het publiek tussen ons instaan. Er natuurlijk werden we weer allerhartelijks ontvangen.

Dinsdagmiddag 23 januari 2024 ZorginstellinWZH Carel van den Oever Den Haag. De kop is er weer af, het eerste optreden heeft weer plaats gehad.

Zondagmiddag 17 december 2023 kerstconcert in de St. Andreaskerk te Kwintsheul. wat een geweldige middag hebben wij gehad een bomvolle kerk ruim 300 aanwezigen hebben genoten van ons en van de smal big band en naar hartenlust met ons meegezongen. Weer een optreden met een gouden randje.

Zondagmiddag 15 oktober 2023 GKB hal, Veenbes, te Wateringen meezingconcert. Wat een heerlijk, gezellig optreden. Een volle zaal met een geweldig publiek die hebben heerlijk met ons meegezongen was een gezellige sfeer.

Woensdag 20 september 2023 gaan wij onze medewerking verlenen aan een prachtig project Inloophuizen Leven met Kanker. ROBS KAASTOUR 2023. Gezongen voor het goed doel, heel leuk optreden Rob heeft 56 kilo kaas verkocht. Super.

Zaterdagmiddag 9 september 2023 Welbevinden Duinhof, Arie Tukstraat 2, 2684 XM Ter HeijdeEen snikhete dag met een geweldig gezellig optreden. Zeker voor herhaling.

Dinsdagmiddag 05 september 2023 optreden KBO Wateringen Velohal Noordweg te Wateringen. Wat een heerlijke middag hebben we gehad met de leden van KBO Wateringen. Het was een bomvolle zaal. Heel gezellig.

Zaterdagmiddag 2 september 2023 optreden Cultuurweb Naaldwijk PODIUM WESTLAND. Oude Kerk Naaldwijk. We kijken weer terug op een heel leuk en gezellig optreden in deze prachtige kerk.

Vrijdagmiddag 30 juni 2023 WoonzorgcentrumSammersbrug Den Haag heerlijk optreden met een fijn publiek in een volle zaal. We kijken weer uit naar een volgen optreden.

Dinsdagmiddag 2 mei 2023 WZH Waterhof Den Haag.  We kunnen weer terug kijken op een heerlijk optredenmet een volle zaal.

Donderdag 27 april 2023 Koningsdag in Wateringen . Na een aantal koude regenachtige dagen vandaag een heerlijke zonnige dag met een geweldig publiek in de feesttent in het Hofpark. Het was echt een feestje.

Woensdag 12 april 2023 Dagcentrum Woutershof te Monster. Het was weer een groot feest, er is geklapt, gedanst, polonaise gelopen en we kregen spontaan 2 nieuwe drummers, diversen dirigenten en speakers. Ook het koor heeft met volle teugen genoten van dit optreden. Zeker voor herhaling.

Zondagmiddag 2 april 2023 GKB hal, tafeltennisvereniging de Salamander, Veenbes 17, te Wateringen Meezingconcert. We kunnen weer terug kijken op een geslaagde middag. We hebben het publiek meegenomen op reis naar verre warme landen en stranden.

woensdag 22 maart 2023 Wijkcentrum Backerhof te Poeldijk.  Wat was het een gezellig optreden ondanks het slechte weer toch een volle zaal met een super leuk publiek. Zo als gebruikelijk zijn we weer goed voorzien van drankjes en hapjes.

Vrijdag 17 maart 2023 woonzorgcentra de Ark te Wateringen. een hele volle zaal ca 85 aanwezigen hebben lekker meegezongen was een heel gezellig.

Vrijdag 17 februari 2023 ontmoetingscentrum de Hunselaer te Honselersdijk. Dit was weer een super gezellig optreden een volle zaal met blije mensen. Wij hebben er van genoten en de ca. 70 belangstellende ook. Voor herhaling vatbaar.

Zondag 11 december 2022 meezing kerstconcert met de Waterlanders. in de Andreaskerk te Kwintsheul. Tijdens dit gevarieerde concert konden de bezoekers, meezingen of luisteren het was weer heerlijk om om dit concert te geven in een bomvolle kerk. Na afloop kregen de bezoekers een lichtpuntje mee naar huis.