Terugblik 2021/ 2022

Zaterdag 11 juni 2022 optreden tijdens KOM IN DE KAS Middenzwet 11 te Wateringen. Op deze zonnige dag hebben we weer heerlijk gezongen.

Vrijdag 27 mei 2022 Locatie Velohal Wateringen een geslaagd optreden voor senioren. Een volle zaal met een gezellig publiek.

Zondag 15 mei 2022 optreden in het zwembad de Waterman. Een leuk optreden op een warme stralende dag. Mini podium Westland.

Donderdag 21 april 2022 optreden voor leden KBO in het kader fonds 1818 Binnenhof, we kunnen weer terug kijken op een geslaagd optreden.

Dinsdag 12 april 2022 besloten optreden in Terra Nova Wateringen. De dames van het Katholiek Vrouwengilde Wateringen hebben heerlijk met ons meegezongen.

Zaterdag 2 april optreden in de Backerhof te Poeldijk. Wat een heerlijk optreden en wat was gezellig, een heerlijk publiek in een bomvolle zaal. We kijken uit naar een volgende keer.

Zondag 13 maart 2022 lief zijn voor elkaar concert met de Waterlanders. in de Andreaskerk te Kwintsheul. Tijdens dit gevarieerde concert konden de bezoekers, meezingen of luisteren het was weer heerlijk om op te treden na een lange periode. De kerk was mooi gevuld, na afloop kregen de bezoekers een roos aangeboden.

4 november 2021 optreden in de Hemelsblauw te Honselersdijk. Een heel gezellig optreden voor ouderen in coronatijd. Na de ontvangst met een kopje koffie of thee en een programmaboekje begonnen we aan een geslaagd optreden waar heerlijk is meegezongen. In de pauze kregen de gasten een advocaatje. Dit alles met financiële ondersteuning van de Gemeente Westland.

31 oktober 2021 optreden in de GKB hal te Wateringen Meezingconcert. We kunnen weer terug kijken op een super gezellige middag. Ondanks de regen en de QRcode coronatoelatingsbewijzen was het een volle zaal met een geweldig publiek

20 oktober 2021 optreden in de Backershof te Poeldijk. Eindelijk na 17 maanden mochten we weer optreden en dat was super gezellig daar in de Backershof. De zaal zat vol met enthousiaste mensen die heerlijk met ons mee zongen. Wij kijken terug op een heerlijk optreden.