Terugblik 2017

Terugblik 2017

Kerstconcert 2017

17 december: Kerstconcert Sing Sing Sing XI met de Harmonie van muziekvereniging St. Gregorius.

Wederom kunnen we terug kijken  op een heerlijk kerstconcert. De 350 boekjes die we hadden laten drukken waren schoon op, een aantal aanwezigen moesten of samen kijken of ze hadden helemaal geen boekje. Kortom een stampvolle kerk waar heerlijk werd meegezongen of geluisterd naar de prachtige klanken van de Harmonie. Ook het solo optreden van onze dirigente, Tessa, die tevens sopraan is, was weer geweldig.

19 november: optreden Wateringen St.Jan de Doper kerk
Dit besloten optreden ter gelegenheid van het afscheid van Marie-Thérèse van de Loo, pastoraal werkster St. Jan de Doperparochie was een fijn optreden in de prachtige kerk.

5 november: meezingconcert GKB hal Wateringen.
Wat een super middag hebben wij gehad met ongeveer 250 aanwezigen. Het was een gezellige boel in de GKBhal. De zaal was mooi versierd op de tafels stonden zoutjes, tomaatjes en snoeppaprikaatjes. Wij kijken met veel plezier terug op deze middag.

 

29 oktober: Diamanttheater Diamanthorst 183 Den Haag.
Op een regenachtige dag in de dubbeldekker op weg naar ons optreden. We werden ontvangen met een lekker kopje koffie aangeboden door de Zonnebloem. We hadden een leuk programma dat konden we merken aan de bezoekers die gezellig mee deden.

18 oktober: Zorgcentrum Sonnevanck ‘s Gravenzande.
Een stralende dag weer volop zon en een fijn ontvangst, konden lekker voor aanvang en in de pauze in de prachtige tuin even genieten. We hadden een fijn publiek aan de gezichten van de aanwezigen kon je zien dat ze het naar hun zin hadden en een aantal liedjes werden ook meegezongen. Wij vonden het in ieder geval leuk om hier te gast te zijn.

20 september Sammersbrug Den Haag.
Voor de bewoners opgetreden met een programma met liedjes die herinneringen oproepen en waar de bewoners van hebben genoten

16 September: Korenfestival Westland.
Een dag met veel regen, maar ondanks de regen hadden we een heel gezellig publiek die de regen trotseerden gewapend met paraplu en regenjassen. Wij kijken terug op een fijn middag.

30 juni: dit optreden was ter gelegenheid 90 jaar St. Gregorius.
tevens een afscheid van de dirigent van de muziekvereniging.

10 Juni: optreden voor Crownfundactie.

29 Mei: optreden Vrederust West Den Haag.
Op deze snikhete middag hebben we een heel gezellig optreden gehad. De gasten en de koorleden hadden het prima naar hun zin.

6 Mei : Winkelcentrum Spaland Schiedam.
Met een volle bus met koorleden op naar Schiedam voor een
Optreden in een winkelcentrum wel iets bijzonders!
Zaterdagmiddag winkelcentrum Spaland in Schiedam werd het winkelend publiek blij verast door het optreden van Koor de Waterlanders.
Het zonnetje ging schijnen waardoor de sfeer er al snel inzat.

Dansende kids voor de pauze en een slot met een polonaise op het gezellige lied Cest la vie. De mensen genoten en wij ook.

27 april: Koningsdag Hofpark Wateringen

Koningsdag 2017

Wat een super geslaagde middag in het “Hofpark” te Wateringen. We waren hier op uitnodiging van de Oranjevereniging Wateringen. We stonden hoog en droog en het weer heeft zich van zijn beste kant laten zien het was vooral zonnig maar ook droog. Er was heel veel publiek en een gezellige sfeer. Hopelijk tot volgend jaar.  

 

27 april: Koningsdag Prinsenhof Maasdijk
Op uitnodiging van de Oranjevereniging Maasdijk zijn we bijzonder fijn ontvangen en goed verwend. Een volle zaal met een gezellig publiek en hopelijk tot volgend jaar.

9 april: Meezingconcert GKB hal Veenbes, Wateringen
Het halfjaarlijks meezingconcert stond dit maal in het teken van ons 12 1/2 jubileum.
Ondanks de eerste zomerse dag dit jaar was er wéér veel publiek aanwezig. De sfeer was bijzonder gezellig het publiek heeft naar hartenlust meegezongen en gedanst. Kortom een heerlijk feestje waar wij met veel plezier op terugkijken.

15 maart Op Maat in Monster
Wat was dit weer een gezellige avond bij “Opmaat” in Monster. Een knus en gezellig zorg- centrum waar de bewoners zich echt thuis voelen.  Dat wij als koor, met herkenbare liedjes  plezier uitstraalden, was wel duidelijk want er werd door alle aanwezigen naar hartenlust meegezongen. Met dank aan de vrijwilligers die voor een fijne ontvangst zorgden.

1 maart 2017 Sammersbrug Den Haag
Een geslaagd optreden in de Sammersbrug te Den Haag. Hier komen wij al vele jaren en worden we altijd weer allerhartelijkst ontvangen.

12 februari 2017 Kastanjehof Kwintsheul
Wat een prachtige locatie, hier hebben we vooruitlopend op Valentijn een koffieconcert gegeven. Ondanks de enige sneeuwval van afgelopen winter mochten we toch een groot aantal bezoekers verwelkomen.
De liedjes gingen voornamelijk over de liefde en onder het genot van een kopje koffie zat de stemming er al gauw in.

8 februari 2017 Terwebloem Poeldijk
Op uitnodiging van “Vitis Welzijn met muziek” hebben we de bewoners een gezellige middag bezorgd. De zaal was tot de laatste stoel bezet.

 

29 januari 2017 Midwinterfestival Tuinderij de Lier
Een aantal koren uit de regio waren hier aanwezig en konden zich afwisselend presenteren.

25 januari 2017 Backerhof Poeldijk
In de Backerhof te Poeldijk zijn we al vele keren te gast geweest. De bewoners en belangstellenden kregen bij binnenkomst een programmaboekje uitgereikt. Het concert was druk bezocht.

14 januari 2017 Zonnebloem Maasland
Ons eerste optreden in het nieuwe jaar was ter gelegenheid van de nieuwjaarsreceptie van de Zonnebloem. Onder het genot van een kopje koffie zongen de gasten gezellig mee. Na afloop van ons optreden kregen zij een heerlijke high tea aangeboden door de vrijwilligers van de Zonnebloem.