Agenda

4 oktober 2018:  optreden theater Zuidplein te Rotterdam ” Jan en Loek Steinvoort Memorial.

11 oktober 2018: optreden DC Woutershof te Monster.
Een optreden voor de gasten, verzorgers, familie en andere belangstellenden. We gaan er samen met de gasten een super gezellige middag van maken, indien zij dat zelf leuk vinden kunnen zij met eigen instrumenten met ons meespelen. Dit optreden is mogelijk gemaakt door kleine culturele initiatieven van Cultuurweb Westland dit wordt bijzonder op prijs gesteld. Aanvang 13.30 uur.

 

 

 

17 oktober 2018: optreden Sammersbrug Den Haag.

Aanvang 14.30 uur tot ca. 16.00 uur.

4 november 2018: Meezingconcert in de GKBhal Veenbes te Wateringen. 
Deze keer gaan we met u op reis. Deze prachtige zomer is weer voorbij met u blikken we al zingend terug over de prachtige plaatsen die u misschien wel hebt bezocht. Zo gaan we via Amsterdam, Bussum, Rotterdam via de Rijn naar het zonnige zuiden. Uiteindelijk keren we weer terug naar de kust. Voor dit meezingconcert nodigen wij u van harte uit en u kunt ervan uitgaan dat dit weer een hele gezellige middag zal worden. Aanvang 14.00 uur tot ca. 16.30 uur. De toegang is gratis.

21 november 2018: optreden in het wijkcentrum t Anker in de Lier.
We kijken uit naar dit optreden in het kader van Vitis Welzijn met muziek. Alle belangstellenden zijn dan ook van harte welkom. Aanvang 14.00 uur tot 16.30 uur.

12 december 2018: kerstoptreden bij de Zonnebloem Loosduinen.

Kerstconcert 2015

Wij zijn uitgenodigd om de gasten van de Zonnebloem een fijne kerstmiddag te bezorgen. Wij hebben een prachtig repertoire met Nederlandstalige Kerstliedjes die bij de meeste aanwezigen bekend zullen zijn.
Aanvang 13.15 uur.

23 december 2018: Kerstconcert Sing Sing Sing XII
samen met de Harmonie St. Gregorius gaan wij voor u een prachtig stijlvol Kerstconcert organiseren. Van de Harmonie kunt u genieten van mooie kerst melodieën. Het koor zal mooie Kerstliedjes zingen dieu zeker zult herkennen. Ook worden er gezamenlijke liedjes ten gehore gebracht. aanvang 15.00 uur. Toegang is gratis. Locatie St. Andreaskerk te Kwintsheul.