Terugblik 2020

 

5 maart 2020 optreden woonzorgcomplex Buytenweye te Delft, dit optreden is tot stand gekomen door fonds 1818. Wat een prachtige locatie, voor ons de eerste keer dat wij hier gezongen hebben. Hopelijk krijgt dit een vervolg. Een volle zaal met een fijn publiek.

13 februari 2020 optreden voor leden en vrijwilligers van de Vereeniging van Vitis en voor de leden van Vier het Leven. in gebouw de Kiem te ,s Gravenzande. Wat een geweldig leuk en fijn optreden voor een volle zaal met blijde mensen die heerlijk met ons meezongen. Ook gingen de voetjes nog van de vloer. De koorleden zijn ook bijzonder verwend. Super.

26 januari optreden voor een jarig koorlid in de Binnenhof Naaldwijk. Wat een gezellig optreden en Wat een heerlijke verrassing voor de jarige die hier niets vanaf wist. Zeer geslaagd.

19 januari 2020: optreden in de Veiling te Poeldijk voorheen de Leuninkjes. We kunnen weer terug kijken op een heerlijke middag met een geweldig publiek samen met koor Onder Zeil en koor SimplyBest hebben we een geslaagd optreden gegeven. Dit in een uitverkochte zaal.

11 januari 2020:  Woon-zorgcentrum Akkerleven te Schipluiden .voor de bewoners, verzorging en familie hebben we een heel fijn optreden gedaan, Wij de Waterlanders kijken hier met veel plezier naar terug.

8 januari 2020 optreden voor de Stichting Vrienden Ouderen Wateringen en Kwintsheul in de Ark te Wateringen. Het was een heel gezellig optreden voor ongeveer 70 gasten die tijdens het diner gezellig met ons mee konden zingen...

.

.