Terugblik 2018

23 december 2018: kerstconcert Sing Sing Sing XII.

We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagd optreden in een prachtig versierde kerk, een kerk die echt helemaal vol zat ongeveer 450 aanwezigen hebben zoals wij na afloop hebben gehoord genoten van het concert. Prachtig zoveel publiek. Wij hebben er in ieder geval ook van genoten.

12 december 2018: kerstoptreden bij de Zonnebloem Loosduinen.  

Wat zijn we hier gastvrij ontvangen, een lekker drankje, een klein gebakje en een hoop gezelligheid. Wij hebben genoten van dit feestelijke optreden tijdens de kerstviering van de Zonnebloem.

08 december 2018: een gastoptreden bij accordeon vereniging DOV.

We hebben genoten van dit gezellige optreden in een volle zaal,de Rank, in de Lier. Met de prachtige muziek van de accordeonvereniging DOV en de meezingliedjes van de Waterlanders was het zeker een succes.

Als afsluiting de hele accordeonvereniging en de Waterlanders die 2 nummers gezamenlijk hebben uitgevoerd .

21 november 2018: optreden in het wijkcentrum t Anker in de Lier.
Vandaag was het weer een fijn optreden, een leuk publiek. Wellicht voor een volgende keer. Ook zaten tussen het publiek de oprichters van ons koor, Fred en Wilma Berendse, zij werden door de koorleden hartelijk ontvangen. Ook de delegatie van fonds 1818 was aanwezig, er werden heel veel foto’s gemaakt voor hun magazine dat in januari uitkomt.

4 november 2018: Meezingconcert in de GKBhal Veenbes te Wateringen. 
We kijken weer terug op een super geslaagde middag. Zo rond de 250 gasten hebben we al zingend mee genomen op reis. Via Amsterdam, Rotterdam, een reisje langs de Rijn vertrokken we naar Italie, Spanje, Jamaica en andere landen. Uiteindelijk keerden we weer terug naar de kust.

17 oktober 2018: optreden Sammersbrug Den Haag.
Wat was het weer gezellig een zaal vol met blije mensen, wij hebben het ook erg naar onze zin gehad. Hopelijk tot een volgende keer.

11 oktober 2018: optreden DC Woutershof te Monster.
Wat een super middag het was een feestje om op te treden voor de cliënten zij konden naar hartelust meespelen op hun instrumenten, dirigeren met de dirigent, zingen tussen de koorleden en de liedjes aankondigen. Geweldig.

4 oktober 2018: optreden theater Zuidplein te Rotterdam ” Jan en Loek Steinvoort Memoriaal.
Dat was wel een feestje, wat geweldig om op te treden in het Zuidplein Theater. En wat een fijn publiek, vanaf de eerste nootjes die we gingen zingen was het publiek laaiend enthousiast. We kunnen rustig zeggen ze gingen uit hun dak. Na afloop zo rond 23.15 uur reden we met 66 leden terug met de bus en hier werden de liedjes nog eens dunnetjes overgedaan.

22 september 2018: optreden korenfestival Scheveningen.
Een optreden in een kerk die stampend vol zat met een geweldig publiek. Zij zongen uit volle borst mee.

9 augustus 2018: optreden Zomerschool Rijswijk. Wijkcentrum Stervoorde.
Wat een super gezellig optreden het publiek had het prima naar hun zin. Wij kijken terug op een gezellige middag.

30 juni 2018: optreden tijdens de feestweek Honselersdijk.
Voor de derde keer op rij een optreden in Honselersdijk, deze keer in de feesttent tijdens de feestweek. Ondanks het stralende weer konden we weer rekenen op een geweldig publiek. Er werd weer volop meegezongen. Wij kijken terug op een heerlijk optreden.

16 juni 2018: optreden in de Hunselaer te Honselersdijk voor de kaartclub van Vogelwijk.
Het was weer een hele gezellige middag met ongeveer 14 tafels om te kaarten werden de aanwezigen getrakteerd met twee maal een optreden van de Waterlanders. Het publiek heeft lekker meegezongen en de sfeer zat er goed in.

1 mei 2018: optreden voor het Katholiek Vrouwengilde Honselersdijk.
Voor deze ledenavond hadden we een gezellig programma samengesteld voor de dames van het KVG. De dames en zelfs een aantal heren hadden het goed naar hun zin.

15 april 2018: meezingconcert GKB hal Veenbes te Wateringen.

We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagd optreden. Zo rond de 230 aanwezigen hebben kunnen genieten van ons optreden. De zaal was gezellig aangekleed met ballonnen en fleurige plantjes op de tafels. Voor de inwendige mens heerlijke tomaatjes.

maart 2018: optreden voor bewonersvereniging Acapella en Johanneshof.
Wat een geweldige avond hebben wij als koor gehad het was echt voor ons een feestje om hier te mogen optreden. Een heerlijk publiek in deze prachtige locatie. Hopelijk komt er nog een keer een vervolg, zou leuk zijn.

7 maart 2018: optreden Sammersbrug Den Haag.
Wat was het weer een gezellig optreden. De bewoners hebben heerlijk kunnen genieten, ieder op zijn of haar eigen manier, van ons optreden.

Backerhof Poeldijk

21 februari 2018 optreden in de Backerhof te Poeldijk.
Weer een geslaagd optreden in de Backerhof waar we al vele malen tegast waren ook nu werden weer allerhartelijkst ontvangen er was een heel gezellig publiek die onder het genot van een kopje koffie, een glaasje en een hapje toch nog tijd hadden om gezellig met ons mee te zingen.

14 februari 2018 optreden in de Ark te Wateringen.
Ruim 130 aanwezigen hebben zoals wij konden zien een heerlijke middag gehad. Er werden op deze Valentijnsdag uiteraard veel liedjes gezongen over de liefde en er werd weer uit volle borst meegezongen. Wij kijken terug op een heerlijke middag.