Agenda

9 augustus 2018: optreden Zomerschool Rijswijk. Wijkcentrum Stervoorde.
Dit optreden is voor ouderen die zin hebben in een hele gezellige middag. In de zomervakantie als iedereen weg is worden de ouderen niet vergeten. Wij hebben er zin in en hebben een gezellig meezingprogramma voor u uitgezocht.
De Zomerschool vraagt voor dit optreden een bijdrage van 6,50 dit is inclusief een lekker kopje thee of koffie een programmaboekje en een heerlijke middag.

22 September 2018: Korenfestival Terug naar de Kust Scheveningen.
44 Koren zullen Scheveningen laten zwingen. Wij gaan hieraan meewerken ons eerste optreden zal zijn om 14.09 uur tot 14.29 uur in de Bethelkerk podium 5. Het tweede optreden zal zijn om 15.41 uur tot 16.01 uur op in de Oude Kerk podium 2. Verdere info volgt.

4 oktober 2018:  optreden theater Zuidplein te Rotterdam ” Jan en Loek Steinvoort Memorial.
Dit zal voor ons een speciaal optreden worden en we kijken hier dan ook naar uit. De volgende artiesten zullen hierbij aanwezig zijn, Koor de Walzangers uit Rotterdam, Trio Anke Angel-Prevoo, Trio Mirre Valkenburg/Alvaro Ruiz. Presentatie deze avond  Dave van der Wal bekend van radio en TV Rijnmond.Aanvang 19.30 uur tot 22.30 uur. Zaal open om 19.15 uur. Kaarten kunnen besteld worden via de website Zuidplein Theater.
Verdere info volgt.

11 oktober 2018: optreden DC Woutershof te Monster.
Een optreden voor de gasten, verzorgers, familie en andere belangstellenden. We gaan er samen met de gasten een super gezellige middag van maken, indien zij dat zelf leuk vinden kunnen zij met eigen instrumenten met ons meespelen. Dit optreden is mogelijk gemaakt door kleine culturele initiatieven van Cultuurweb Westland dit wordt bijzonder op prijs gesteld. Aanvang 13.30 uur.

 

 

 

4 november 2018: Meezingconcert in de GKBhal Veenbes te Wateringen. 
Al vele keren zijn wij hier te gast geweest in deze fijne hal. Wij worden hier altijd gastvrij ontvangen. Voor dit meezingconcert nodigen wij u uit en u kunt ervan uitgaan dat dit weer een hele gezellige middag zal worden. Aanvang 14.00 uur tot ca. 16.30 uur. De toegang is gratis.

21 november 2018: optreden in het wijkcentrum t Anker in de Lier.
We kijken uit naar dit optreden in het kader van Vitis Welzijn met muziek. Alle belangstellenden zijn dan ook van harte welkom. Aanvang 14.00 uur tot 16.30 uur.

12 december 2018: kerstoptreden bij de Zonnebloem Loosduinen.

Kerstconcert 2015

Wij zijn uitgenodigd om de gasten van de Zonnebloem een fijne kerstmiddag te bezorgen. Wij hebben een prachtig repertoire met Nederlandstalige Kerstliedjes die bij de meeste aanwezigen bekend zullen zijn.
Aanvang 13.15 uur.

23 december 2018: Kerstconcert Sing Sing Sing XII
samen met de Harmonie St. Gregorius gaan wij voor u een prachtig stijlvol Kerstconcert organiseren. Van de Harmonie kunt u genieten van mooie kerst melodieën. Het koor zal mooie Kerstliedjes zingen dieu zeker zult herkennen. Ook worden er gezamenlijke liedjes ten gehore gebracht. aanvang 15.00 uur. Toegang is gratis. Locatie St. Andreaskerk te Kwintsheul.