Terugblik 2018

15 april 2018: meezingconcert GKB hal Veenbes te Wateringen.

We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagd optreden. Zo rond de 230 aanwezigen hebben kunnen genieten van ons optreden. De zaal was gezellig aangekleed met ballonnen en fleurige plantjes op de tafels. Voor de inwendige mens heerlijke tomaatjes.

maart 2018: optreden voor bewonersvereniging Acapella en Johanneshof.
Wat een geweldige avond hebben wij als koor gehad het was echt voor ons een feestje om hier te mogen optreden. Een heerlijk publiek in deze prachtige locatie. Hopelijk komt er nog een keer een vervolg, zou leuk zijn.

7 maart 2018: optreden Sammersbrug Den Haag.
Wat was het weer een gezellig optreden. De bewoners hebben heerlijk kunnen genieten, ieder op zijn of haar eigen manier, van ons optreden.

Backerhof Poeldijk

21 februari 2018 optreden in de Backerhof te Poeldijk.
Weer een geslaagd optreden in de Backerhof waar we al vele malen tegast waren ook nu werden weer allerhartelijkst ontvangen er was een heel gezellig publiek die onder het genot van een kopje koffie, een glaasje en een hapje toch nog tijd hadden om gezellig met ons mee te zingen.

14 februari 2018 optreden in de Ark te Wateringen.
Ruim 130 aanwezigen hebben zoals wij konden zien een heerlijke middag gehad. Er werden op deze Valentijnsdag uiteraard veel liedjes gezongen over de liefde en er werd weer uit volle borst meegezongen. Wij kijken terug op een heerlijke middag.